Friday, August 12, 2011

marilah countdown ngan sayeeeee...~


Assalamualaikum..
Marilah menghitung hari untuk ku pulang ke kampung halaman....hari ni baru 12 August 2011..Balik ke kampung halamannya adalah pada 29 August 2011..Maknanya ada lagi 17 harii...sabar..sabar..

Buat pertama kalinya balik kampung untuk beraya pada hari terakhir Ramadhan..flight pulak pukul 6.15pm..sampai dalam pukul 7.10pm..semoga sempat berbuka puasa di rumah..alaaaa..bukan jauh sangat pun kg.kota dengan airport tuu..huhuhu...

Raya tahun ni tak berkesempatan untuk menolong nendaku membalut ketupat daun palas...nolong umi masak2 kat dapur..haihh..next year ku akan pastikan ku akan pulang awal untuk beraya....

to do list sebelum balik raya:
1) Shopping for Raya
2) Packing barang untuk post ngan myvi puteh yang akan dahulu tiba di kampung halaman.
3) Renew lesen kete (buang status "P")
4) Banyak sangat sampai malas nak menaip da..

raya tahun ni buat pertama kalinya ku bergelar pekerja..
raya tahun ni juga akan meriah dengan majlis+kenduri menerima orang baru dalam family..

After raya mesti mood excited untuk konvo with 2 stripes berleluasa...ngeeeeee...family..bf..kawan2...please save da date okeh..20 October 2011..hahahhaaa...

sudaaaaah..masih tinggal 95 menet untukku pulang...~



2 comments:

fAtaH said...

oit bf lama....lama x dgr berita..
da pakai myvi ke skunk?huhu...
"menerima org baru dlm family" tu mu nk nikoh doh ke? x smpai kad pun kat aku..

aFdSmKaD said...

oitt my besprend..lama x dgr da x tnye khabar ako ponn..

bukan myvi ako la..kalo ako de kete bek ako balik ngan kete..hahhahaa

org baru tu bukan ako yg kawen..kazen ako yg kawen..hehehee..kalo ako yg kawen harus kujemputmu..jgn risau..

kje ne skrng??