Wednesday, June 13, 2012

suatu hari nanti

Tersentuh hatiku bila terfikirkan kamu
Kau sering bersandar padaku
Di saat kau lelah

Ingatkah dirimu pada waktu-waktu dulu
Aku sering menyambutmu
Di saat kau jatuh


Akulah aku...
Yang slalu membuat kau tersenyum
Walaupun sering ku terluka
Tapi tak mengapa


Akulah aku...
Kan slalu hadir untukmu
Moga nanti suatu hari
Kau akan sedari...

Saya dengar lagu ni time tengok cite 3 Janji..alaaa..cite yg Liyana Jasmey n Shah Jaszle berlakon.. Cite tuh da abes semalam..ending die OK laaa..at last Dalia jumpe laki yg ada 3 ciri2 tuh..

Buat awak..yang dah lama jauh dari ingatan...lagu ni memang sesuai untuk awak..bila mana dulu saya sentiasa bagi semangat..sokongan..tolong yang mana patut..ceriakan awak time sedih..sentiasa nak buat awk gembira..sentiasa inginkan yang terbaik untuk kita..walau hati saya yang terpaksa tahan sakit..dengan apa and segala yang awak buat..sentiasa senangkan hati sendiri..cipta alasan untuk diri sendiri bila saya kecewa dengan perbuatan, kata-kata dan kesungguhan awak yang tak seberapa untuk bersama saya..3 tahun bukan jangka masa yang singkat untuk saya setia dengan awak..tapi itu yang saya lakukan..Kepercayaan yg saya bagi dekat awk sumenya di salah guna..sehinggakan awak sikit pun tak hargai prasaan saya..apapun..ikhlaskan hati sebagai seorang pendidik n elok2 bekerja di tempat orang..harap awak kuatkan semangat untuk masa depan awak dengan "dia". Saya redha..andai kita memang ditakdirkan untuk tak bersama...semoga awak sedar dan berubah dari kesilapan lama..

Buat kamoo..
Harap post ni tak buat kamoo emo tak tentu pasal..please jgn menyalahertikan post ni..tak boleh bagi lagu ni kat kamoo sebab selama ni kamoo yg cbe lakukan terbaik untuk kita..tak ada lagu yg paling sesuai utk kamoo..sebab lagu sume nk kecewa2..bagi hati jelaaaa..nah amikk.. :)trima ksih terima diri ini seadanya.. terima kasih atas segalanya utk 3 taun lebey ni..Less than 3 u B..

No comments: