Thursday, August 22, 2013

Sepupu Sepapat

Di sebalik kemeriahan dan kegembiraan kami menyambut hair raya, terpalit sedikit kesedihan dan kekosongan apabila ciknor sefamily tidak dapat pulang ke kampung meraikannya bersama.. 


Jadinya tahun ni gambar cucu tok ma n tokpa tak cukup ahli..raya tahun depan InsyaAllah ahli akan cukup..Tahun ni punya gambar ada pertambahan ahli baru..dah register raya cina hari tu lagi...dan juara masih lagi memihak pada perempuan.. (haaah..tunggu la yang perempuan2 ni kawen memang kaum laki le menang!!)..

Ini adalah sepupu2 saya di belah umi..tak besar..dalam gambar ni hanya ada 13 orang..total sebenarnya adalah 16 sahaja..Mungkin sebab itu hubungan kami semua rapat macam adik beradik..

Kalau sepupu2 sebelah abah susah skit nak kumpulkan sebabnya ramai..tapi walaupun ramai kami tetap rapat..tambahan dengan adanya teknologi aplikasi seperti whatsap, wechat, facebook..kami dapat berhubung, bersembang dan citer macam2..share pelbagai info..di sebabkan ramai yang dah keje..so banyak experience yang diorang boley share dengan saya..
Kalo tengok dalam gambar, 5 orang yg berdiri kat belakang tuh maintain siap sedia je untuk di snap..hahahahaa..itu lah kami!!!

OKlah cukup dulu untuk entry sepupu sepapat ni..nanti sambung dengan entry lain pulak :)

Assalamualaikum
15 Syawal

No comments: