Thursday, September 18, 2014

2nd Giveaway by Miminadam




http://miminadam.blogspot.com/2014/09/2nd-giveaway-by-miminadam.html


Assalamualaikum..
Tak pernah2 Miss A join GA macam ni tetibe untuk kali ini Miss A menggedik plak nak join yang Miminadam punya ni..Nak tau nape??

1- Sebab Miss A ade nk start project baru
2- Sebab GA yng di offer tuh sangat berguna untuk project Miss A

Cukup 2 sebab jela kan..so sape2 yang nk join Giveaway ini, boley pakat2 click gambar kat atas tuh..

Nak tambah excited korang untuk join GA Miminadam ni, meh Miss A kasiktau ape yang kemungkinan korang akan dapat..

Hadiah :
Top Referal : 3 Box Name Card (300pcs) free design x 3 pemenang
1 box NameCard x 10 Pemenang
Logo treadmark blog x 5 Pemenang
Mars Jar Oreo x 5 Pemenang
 
*Korang janga lupa tengok syarat2 untuk join GA ni plak yer :)


Semoga Miss A boley dapat yang mana2 1 dalam semua tuh..amin

9 comments:

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum Miss A! Datang singgah sini dari #KBBA.. Sorry lambat terjah.. Hehe..Goodluck & semoga menang salah satu hadiah tu..^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

miminadam said...

Hai Miss A, mimin datang siniutk buat review kali pertama .. good luck miss A ;)

isabella idura said...

taukan.. saya tag awak untuk liebstar award? datg sini k?

http://isabellaidura.blogspot.com/2014/09/liebstar-awards-dapat-award-kah-saya.html

Zayani Zulkiffli said...

Macam best je. Nak join jugak lah! :D

http://nurulzayani.blogspot.com/

Nur Farahuda said...

all the best... Good luck =D

Hani Suryani said...

Salam perkenalan dear..

Done follow..sudi-sudi lah singgah blog Hani ;-)

www.hazamiesouq,blogspot.com

hidayu ayumie said...

sggh bw dr segmen yg same
gud luck
jmpt lah singgh
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html