Tuesday, September 18, 2012

BestFriendForever


Wiken hari tu saya jumpe dengan besan saya..hakhak..nak tau nape die jadi besan saya??okies..tnggu nanti saya create 1 entry special cite pasal status besan berbesan ni..

Besan saya tuh adalah Nurul Azian Azreen..di kenali jugek dengan yeng..jian..ajie n cik jie..after saye dah menghadap makan tahap kebuluran makan kenduri kat Dewan Jubli Perak, Shah alam, saya n my mr. pon sesama la pergi amek yeng atas sebab die tak bawak kete datang KL..demimu aku sanggup saje pergi amek hantar (walopun sebenarnye bukan saya yg drive)..

Dah alang2 die dok umah kakak die kt Setia Alam, terus la angkut pergi kt Setia CT mall..makin banyak kedai2 yang bukak..lagi meriah tapi best untuk shopping sebab tak crowded..jalan punye jalan tanpa arah tuju saya pun ngajak la men bowling.. (sebenarnye sebab baju saya dah ketat lepas makan banyak time kenduri..so kononye nak esesais).. layan la jugak sampai 2 games..dengan BERBAJU KURUNG..meriah okeh!!

Macam2 la kami gossip..cerita2 n kisah2 lame terkeluar..sempat jugek  berpusing2 lam SCM ..minum2 kat SR makan kek peberet..bila dah hagak2 petang nak malam saya pun hantar la yeng balik kt umah kakak die yang sekangkang lembu dari SCM..

Di harapkan die datang la lagi kat KL..InsyaAllah kalau sye kelapangan harus la sanggup pergi jumpe die.. Time saya post entry ni pon die dah selamat sampai kedah..bagus2..jadi pendidik yang berkaliber.. :)

Friends remain n never can end..i know u 4 more than a decade..u keep my history n same too me..we choose our own way n success together..u r my bestbestbestfriend not just yesterday..but today n forever...


2 comments:

zach said...

besan??ke biras??

aina zaireynna said...

besan leee..da kete die kawen ngn kete akuuu..