Tuesday, September 11, 2012

D' Klasik White Coffee


Selalu kite dengar nama coffee house macam Old Town White Coffee n Georgetown White Coffee..tapi kali ni saya nak perkenalkan 1 lagi tempat santai yang best..D'Klasik White Coffee..bertempat di Wakaf Che Yeh, Kelantan..menjadi salah satu tempat untuk meluangkan masa bersama family n kawan2 sambil menghidangkan perut dengan pelbagai makanan..

Kunjungan pertama saya adalah pada hari raya yang lepas..tapi just order yang ringan2 di sebabkan kami semua sudah kekenyangan..

Menu D'Klasik
Delivery Service
air perlbagai warna
Santapan 1st round

Fries yang rangup
Kopok n nugget yang garing
paling sedapppp..popia..
Di sebabkan kehadiran anak beranak secara berperingkat ke kedai ni..makanya kami terpaksa buat 2 round order..dengan kata lain kami makan banyak..

Rating for D'Klasik White Coffee
Environment : 8/10
Food/drinks : 9/10
Facilities (parking) : 5/10  
(parking tepi jalan gile..nak kluar parking pon susah)
Price : 6/10  
(bley tahan mahal gak..tapi tak teruk sangat)
Location : 7/10  
(strategik sbb kat area WCY xde tempat lepak yang best selain MCD)

Di harap aktiviti bersama keluarga (single a.k.a tak kawen lagi) dapat di teruskan..ketua pergerakan harus mengaturkan aktiviti2 yang lebih meriah..hakhakhak..

So..pada sesiapa yang stay kat kelantan atau yg pergi berjalan2 kat kelantan, boley la singgah di D'Klasik White Coffee, WCY..

http://www.dklasikwhitecoffee.blogspot.com

No comments: