Wednesday, October 10, 2012

Al Azmi Seafood Garden

Last 2 / 3 weeks sya ada pergi makan2 malam atau lam englishnya dinner dengan family (aunties + uncle + kazen)..Untuk malam tuh kami makan ala2 western even darah kami xde secoit pon yg west nye.. :)

tempat yang kami makan ni memang dah slalu pon kami kunjungi..untuk bukak pose..untuk makan sesaje.untuk besarkan perut..tapi 1 review pasal tempat ni pon sya tak pernah buat..ishkk..nama tempat ni ialah Al-Azmi Seafood Garden..lokasinya adalah di Bandar Baru Sentul..tak jauh dari LRT star Sentul Timur..

Nak knal kedai ni sennag je..tengok kedia yg banyak tempat duduk ala2 gazebo tuh..haaa..tuhla kedai die..keunikan kedai ni adalah tak de TV..diorang pasangkan lagu2 yang best..maybe diorang nak pelanggan menghayati makanan2 kat kedai tuh yang sedap2..kalau ade tv pelanggan tak boleh fokus kat makanan..sume nak ngadap TV jee.. :)

Meh tengok gambar makanan kami...
Fish n Chip

Beef Stick

Chicken Chop

Mushroom Soup

Lamb Chop
Fish n Chip tuh haruslah saya yg punye..before diz memnag pernah makan FnC kat cini..memang kene dengan selera..ikan fresh2 gtu..die punye side2 kt tepi tuh pun saya boley telan habis..

3 orang my aunties hadap beef stick masing2..chicken chop plak kepunyaan my cousin n lamb chop for my uncle...mushroom soup kami share2..

Ape yang istimewanya kat sini lagi?haaaa..sesambil korang makan tuh, boleh la basuh kereta sekali..sebab tepi kedai ni ada tempat basuh kereta n recommended..murah..bersih..kompem puas hati..hehehhee..

.: Kalau berminat nak bukak puasa kat sini time bulan Ramadhan, kena buat booking awal2 yee..sebab memang akan penuh sgt..

Rating forAl-Azmi Seafood Garden
Environment : 8/10 
(ade bunyi2 airr..lighting yg lawo..selesa)
Food/drinks : 9/10
Facilities (parking) : 8/10  
(parking tepi jalan boley..parking kat kawasan parking die yg sampai ke dalam2 tuh pon boleh)
Price : 7/10  
(okey2 laa..takde mahal sangat..berpatutan)
Location : 7/10 

No comments: