Wednesday, October 17, 2012

De Templer (chinese food)

Makan..makan..makan..ni nak kongsi2 pasal 1 tempat makan area melati..ala2 chinese food..atenye i pon ade campo2 cine kann..hahahaa..

tempat ni namenye de templer..opismate ngajak makan kat cni..jadinye memang da jenis suke beno try2 tempat makan laju je la ngikut..meh le usya gambo2 yang di snap.

de Templer

Menu

Menu lagi

Menu air

Bape banyak menu laa

de templer

Haa tu..org yg ngajak nye tudung kale cekelat..

Air macam2 kaler

sambal chili sotong

Crispy Glass chicken


da macam hailam

Yeemee
Bley cakap sodap jugek le makan kat sini..harga yang kami makan ni takde la mahal..tapi kalau order ikan ke butter prawn ke..poket kne kasi tebal sikit le.. :)

Untuk dim sum korang buleh order ala carte n ade jugek yang set..ikut sedap perut & tekak nak order yang mana..

Air plak cam bese2 le..da nama pun ala2 chinese memangla dalam menu ade chinese tea..tapi sorang pon tak de order air tu..


Rating for De Templer
Environment : 8/10 
(selesa sebab meja beso..tak crowded)
Food/drinks : 8/10
Facilities (parking) : 7/10  
(tengok time pegi..sebab kat area tu banyak kedai makna lain.so possibility utk susah dapat parking tuh ade)
Price : 7/10  
(okey2 laa..takde mahal sangat..berpatutan utk makanan yg order hari tu)
Location : 7/10 
(tepi MRR2..agak2 takot lapar time jem benti la makan dulu)




2 comments:

IWJ said...

Nak dim sum !
aku mmg mengidam nk dim sum ni!
eeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kecik ati

aina zaireynna said...

pegi le makannn..dok jerit nak makan kt sini bukan boley makan ponnnnn