Wednesday, July 18, 2012

Lunch Arabic version - Taj Hadramawt

Salam..Selamat petang...

Di saat mata ni melayu je, meh le update blog bagi menyegarkan sikit mata ni..penangan nasi arab buat mata ni macam di buai2..tersengguk2 siap..

Lunch tadi saya di bawa oleh k.aisyah + k.Rina pergi makan nasi arab dekat Taj Hadramawt, area Melati Utama, sempena besday K.Rina (Happy Birthday..) K.aisyah ni penggemar nasi arab..dah alang2 kat sini pon ade cake, kami celebrate je la kt sini.. (bukan celebrate nyanyi2 sume tu..just makan cake ice cream share 3 org..sedapp okeh!!). Pastu main dishes nye adalah madghout rice + chicken Kabsa..masing2 order air yg berlainan..Nasi 1 pinggan besar+ayam share 3 org..(banyakk gileeeee)...

Sementara tunggu hidangan sampai kami hadap la dulu cake eskrem perisa vanila..(SEDAPPPPPP!!!)..Da sampai hidangan kami pon makan sampai licin jugak la nasi tuh..kalo makan sorang confirm tak habis punyeee..sebab banyak yg amat..Ayam yg di hidang sangat lembut & sedap..sehingga menjilat sudu..di hidang skali dengan kuah kari n ade macam sambal yg pedas skit (saya xtahan pedas..).. 

Disebabkan kami kejar masa (lunch sejam je..)..tak boleh la melepak lama2..nanti masuk lambat tak pepasal kne amuk dengan bos...





Rating for Taj Hadramawt:
Menu : 9/10
Service : 9/10
Food/ Drinks : 9/10
Environment : 7/10
Location : 7/10
Cleanliness : 7/10
Price : 8/10


No. 45G, Taman Melati Utama, Setapak, 53100 Kuala Lumpur

No comments: