Thursday, July 26, 2012

McCafe McDonald


Salam 6 Ramadhan,

Just nak share pasal benda baru kat mcdonald..last week saya ade pergi mcdonald kota damansara..mula2 masuk pintu McD terkezut sebab ade cafe ala2 starbucks + coffee bean gtuuu...tapi namanye McCafe..dah sah2 under McD, haruslah ade Mc jugak kat depan kannn..

Usya ape yang di offerkan kat ctu..dah cakap pun ala2 coffee bean..meamng ade la hot coffee,mocha..hot chocolate, muffins, cake, ice blended, etc.Ingat tak nak pun order pape kat situ sebab dah order ice milo dekat kaunter..tapi hati ni membuak2 nak try jugak hot chocolate McCafe..
classical gtuuuu..

Maka bile order da dapat bertambah teruja saya sebab decoration kat hot chocolate tuh memang suwittt gtu..takdela suwit sangat..tapi nampak ade classs dengan sign "M" for McCafe..yang tak boley blah die punya hot chocolate sangatttt manis..haihh..boleh kencing manis kalau hari2 minum..

M
So far saye rase Mcd yg kat Kota Damansara & Jalan Pahang je yang ade McCafe ni...yang dekat jalan pahan ni pun baru je ciap..tak sampai seminggu lagi..so sape2 yang nam rase keenakkan coffee or hot chocolate McCafe, bolehlah pergie ke Mcd yang tersebut..

Sekian, terima kasih

No comments: